måndag, oktober 29, 2007

Ny mobil

Jaha, nu sjunger min gamla mobil på sista versen. Den hakar upp sig och strular, otroligt irriterande. Det är nog dax för en ny antar jag. Frågan är bara vilken jag ska köpa??! Jag vill att den ska ha en superbra kamera, att man ska kunna filma och blogga med den, ha MP3, 3G och samtidigt vara snygg och så billig som möjligt. Är det ngn som har några tips??

Produktiv brud


Först kunde man äta hennes skönhetsprodukter, om ni kommer ihåg Jessica Simpson Dessert. Sen kunde man klä och sko sig som stjärnan. Ännu senare kunde man oxå köpa hårprodukter signerad av hennes vapendragare och hårstylist Ken Paves. Nu ryktas det även att man nästa sommar ska kunna lukta som Jessica. Hon har tydligen signat ett avtal med Parlux fragrances, samma företag som gör Paris Hilton´s dofter. Vad blir nästa steg? En bok kanske??! I så fall skulle den lätt innehålla Jessica-citat som "Är det kyckling som jag äter, eller är det fisk? Jag vet att det är tonfisk, men det står "Havets kyckling"??!"

fredag, oktober 26, 2007

Sjukt snygg outfit helt enkelt


Stickad klänning Oasis
Leggings Mads Norgaard
Strumpor H&M

Lackpumps Shoes
Foto: Christian Friis

torsdag, oktober 25, 2007

Nytt på Cacharel


Cacharel har anlitat nya designers till modehuset. Det är inga mindre än britterna Wakako Kishimoto och Mark Eley som skapat Eley Kishimoto som ska göra en Cacharel ready-to-wear-line. Det franska märket Cacharel startades 1962 och är världsberömt för bla sin Anaïs Anaïs-parfym. Den doften är speciell för mig då mamma brukade använda den när jag var yngre. En blommig doft med stark karaktär.
Cacharel är också kända för sina mönster och tygtryck och Eley Kishimoto kallas ibland för tryckets skyddshelgon så valet känns både naturligt och lovande tycker jag. Till WWD säger Kishimoto: "We have a lot of sympathy for Cacharel. We want it to be fresh and go back to it´s roots. It should be joyful, but not overly flamboyant." Deras första kollektion blir A/W 2008.
Du hittar märkena hos Shopoholic, MrsH, Net-a-porter och Asos.

onsdag, oktober 24, 2007

Klockrent!

Dagens länk

Reese och Jake kommer ut!


Jag vill oxå vara kär!!!

tisdag, oktober 23, 2007

Internet Fashion Week


I början av 2008 kommer Internet Fashion Week att äga rum. Det är mycket hyshpysh om eventet och vad som kommer att hända. I pressutlåtandet läser man att Internetfashionweek kommer engagera filmare, fotografer och annat kreativt tänkande och presentera mode för hela världen. Jag tycker att det låter spännande och innovativt! Fortsättning föjer ...

Önskeoutfit


Jacka Topshop 800 kr, Tunika H&M 299 kr, Jeans Sass and Bide €179, Hatt H&M 199 kr, Väska Wedins 399 kr, Boots Topshop 1399 kr, Halsband Stephen Webster £370

måndag, oktober 22, 2007

Dagens

Låt - bättre än originalet (tack Marius)
Middag - indisk kycklinggryta med ris
Fight - Boston Tea Party vs. Prison Break. (Thank you Kanal5 för webbtv)
Radio - Hanna Fridén debatterar bloggetik
Avkoppling - skumbad innan läggdags

Fendi modevisning i Kina


I fredags vid solnedgången, hölls en spektakulär och historisk modeshow på kinesiska muren. Fendi och Karl Lagerfeld visade en underbar specialdesignad vinterkollektion för över 500 inbjudna gäster som t ex Kate Bosworth och Zhang ZiYi. Mr Lagerfeld sa att det här var en av hans största drömmar som gick i uppfyllelse och att han och sina medarbetare hade jobbat med det här projektet i över ett år. MER INFO

lördag, oktober 20, 2007

Väggatlas


Jag är kär i denna Världskarta från Favoritsaker. Väggdekoration är av tunn vinylfolie – perfekt för att enkelt dekorera väggen. Passar också bra att sätta på andra ytor som till exempel kylskåp och dörrar. Dekoren går att ta bort och lämnar inga märken (går dock ej att återanvända).

fredag, oktober 19, 2007

Friday Night Out


Cape i fuskpäls LK Bennett
Satinblus Topshop
Kjol Oasis
Pumps LK Bennett
Örhängen Accessorize
Nagellack OPI
Inspiration till denna outfit fick jag av Rosa Bandet-kampanjen och Kate Moss.

Lager 157

Hos Fröken Isaksson upptäckte jag en spännande nyhet. Outletbutiken Lager 157 kommer att öppna i Hälleforsnäs gamla brukslokaler. Jippi! Där kan man fynda rejält. Inte långt ifrån Eskilstuna heller.

Där hittar du skor, jeans, kläder, väskor, smycken etc. Produkterna är överskottslager, andrasortering eller provkollektioner. Allt säljs till max halva ordinarie pris. Utöver det har Lager 157 en egen linje med baskläder (tex randiga och enfärgade linnen, underkläder mm) till riktigt bra priser.

torsdag, oktober 18, 2007

Hennes mjukaste röst


Den här boken kom med posten idag. Jag hade (som vanligt) glömt att avsäga mig månadens bok. Först tänkte jag returnera den men efter att kikat på den så blir den nog en keeper i alla fall. Den har fått bra recensioner både här och där. Jag har aldrig läst någon av hans tidigare böcker så det blir lite spännande. Har du läst Bengt Ohlsson?

Amy Winehouse


Vad ska man säga? Amy Winehouse - talangfulla tjejen med den underbara rösten men med ett skatbo på huvudet! Jag skulle bara vilja släpa in henne i dushen, tvätta håret och skrubba henne i ansiktet. Sen skulle nog ett besök hos tandläkaren inte vara så dumt. Jag gillar däremot idén med frisyren och här har vi ett klipp där frisören Johnny Lavoy visar hur du skaffar dig den snygga varianten av Amy Winhousefrisyren. Klick!

tisdag, oktober 16, 2007

Dagens modenyheter


*Ryktet går att modellen Agyness Deyn ska göra en Kate Moss, dvs designa för Topshop. Intressant tycker jag för hon har en galen och inspirerande stil. (WWD)
*Jessica Simpson har precis skrivit på ett avtal med skönhetsmärket Proactive som kommer att ge henne 15 miljoner dollar för fem år. Men den som får mest är Ugly Betty-divan Vanessa Williams med nästan 20 miljoner dollar för att medverka i en sminkkollektion åt märket. (NY Post)
*"If you wanna be my lover, you gotta get with my friends…" Så lät Spice Girls stora hit på 90-talet och den som nu ska designa deras scenkläder för den stora comebacken är ingen mindre än Posh´s favvo, Roberto Cavalli. Låt mig gissa ... animalprints där oxå? (WWD)
*Kylie Minogue for Tous. I hennes senaste video 2hearts, leker hon Marilyn Monroe med sina blonderade lockar och blodröda läppar och nu verkar det oxå som om stjärnan´s bästa vän är ... diamanter. Hon är signad till att vara det spanska juvelmärket Tous ansikte. Kampanjen börjar i juni 2008. (WWD)

Klagomuren

Igår kväll hade jag en sån huvudvärk att jag var nära och spy. Jag hade inga huvudvärkstabletter hemma heller och Apoteket hade stängt. Låg däckad i soffan och försökte se Boston Tea Party. När jag vaknade i morse hade värken försvunnit. Puh! Känner mig dock lite risig, ont i halsen och på-väg-att- bli-förkyld. Har hällt i mig te med honung och vitaminer. Någon därute som har några bra husmorstips?

söndag, oktober 14, 2007

Cavalli for H&M

Här har vi en liten sneakpeek av reklamfilmen för Cavalli´s kommande H&M-kollektion. Den som har regisserat filmen är ingen mindre än svenska Johan 'Stakka Bo' Renck.
Johan Renck är för övrigt snart klar med sin första hollywoodlångfilm Downloading Nancy. Storyn går ut på att hemmafrun Nancy (Maria Bello) vill dö ; därför beställer hon mordet på sig själv av en yrkesmördare (Jason Partic). Vad händer? Romantik upstår såklart. Förhoppningsvis blir detta början på en stor hollywoodkarriär för Mr Renck, så håll utkik efter premiären.

fredag, oktober 12, 2007

Glass, nötter och videoband


Ikväll blir det glass, pistagenötter och vin. Kommer nog att titta på Idol men jag skulle hellre vilja se den här filmen som har premiär i jul. En riktig snyftare tror jag. Ovanligt att se Hillary Swank i en sådan lättsam film, hon brukar ju göra filmer som Boys don´t cry och Million Dollar Baby. Mysdress obligatoriskt ikväll. Skulle gärna vilja ha Juicy Couture dressen ovanför med dom virkade tofflorna. Annars så finns det ju alltid budgetalternativ på H&M och Topshop.Vad ska ni göra ikväll/i helgen?

torsdag, oktober 11, 2007

Kate Moss


Här har vi Mossan i hennes Topshop-kollektion. Västen och tweedbyxorna. Riktigt snyggt men allt klär väl en skönhet.

onsdag, oktober 10, 2007

Dagens önskeoutfit


Stickad tröja Chloé, Bracelet/klocka Marc by Marc Jacobs, Skor Topshop, Tights Oasis, Scarf Topshop

måndag, oktober 08, 2007

Återförena Ratata??!


Bild från Mauro´s blogg

Luella

Här ser vi Kelly Osbourne i en underbar Luella-klänning. Finns att köpa hos Shopoholic för sådär 5890 kr. Annars går det ju lika bra med en snygg kopia.

Klänning Monsoon ca 900 kr, Pumps Topshop ca 999 kr, Eyeliner Lancôme 222 kr, Nagellack Mavala 39 kr

Kören som borde byta namn


Tipstack: Malin Jansson

söndag, oktober 07, 2007

Dagens låt

Lykke Li med Little bit
Första gången jag hörde henne var på Modette´s releasefest i våras. Jag blev förälskad.

lördag, oktober 06, 2007

Chanel Spring 2008





Dessa eleganta damer närvarade på Chanel´s visning igår i Paris. Dita von Teese är vackrast av dom alla. Så perfekt hy, hår, ögon, läppar ... Det får mig att undra hur hon ser ut bakom all stajling. Hon skulle kunna heta Dita von Snövit, ni vet (hy vit som snö, hår svart som ebenholts och mun röd som blod).

Dagens outfit


Kappa Ellos 599 kr, Klänning Dorothy Perkins £28, Skor Mango £40, Väska Karen Millen £165, Strumpbyxor Falke 192 kr, Handskar H&M 198 kr

fredag, oktober 05, 2007

Brittans nya

Här har ni Britney´s nya video. Lika kass som låten tycker jag. Man kan knappt tro att det är samma människa. Borta är den perfekta medryckande dansen och glöden. Hon är ett spöke av sitt forna jag. Kan inte någon hjälpa henne?!

COS till Köpenhamn

Nästa fredag, den 12 oktober, öppnar H&M en ny COS-butik i Köpenhamn. Det blir den nionde butiken för märket som snart följs av flera.
H&M:s COS-koncept finns idag redan i Munchen, London, Bryssel, Haag, Berlin, Hamburg, Düsseldorf och Stuttgart. Min fråga är varför dom inte öppnar i Sverige?!

Källa Fashionnet

torsdag, oktober 04, 2007

Sno stilen av Kiera Knightly


Klänning Topshop £45, Kofta Topman £25, Sockar Falke £8, Gummistövlar Hunter £50

Glovely


Grå Asos 227 kr
Mörkröd H&M 198 kr
Svart Mango $29
Duvblå Wallis £18
Svart Asos 272 kr
Beige Asos 227 kr
Lila Lindex 199 kr

onsdag, oktober 03, 2007

Catwalk-snubbel

Klick!

Via Mickey

Hört i kassan på Apoteket

En gammal dam lunkar fram till kassan, lägger upp mediciner och värktabletter på bandet, pekar bakom kassörskan och säger:
- Och en såndär bröstcancer också.
Kunderna bakom henne börjar fnittra.
- Du menar ett rosa band?
- Ja ...

Via Callahans blogg

tisdag, oktober 02, 2007

All you need is love


T-shirt Luella 1199 kr
Skinnkjol Monki 1000 kr
Jacka Topshop £55
Knästrumpor Maria La Rosa
Stövletter H&M 298 kr

måndag, oktober 01, 2007

Å så lite dagens

Dagens låt: Lars Winnerbäck feat. Miss Li - Om du lämnar mig nu
Dagens nyhet: Alex Schulman slutar blogga
Dagens lunch: Chili con Carne med fullkornsris
Dagens frisyr: Uppsatt i en slarvig knut
Dagens make-up: MaxFactor Facefinity, IsaDora rouge, Läppglans Glam shine
Dagens skor: Gråa stövletter från Gardenia
Dagens drog: Kaffe
Dagens jävlaskit: Att jag råkade radera en viktig text
Dagens vill ha: Hela Luella´s vårkollektion
Dagens TV: Boston Tea Party
Dagens blogg: Nina Persson
Dagens goda gärning: Att jag anmälde mig & mina organ till donationsregistret