torsdag, november 16, 2006

Först Law & Order på 5:an sen sängen ...

Min älskling reste iväg på affärsresa imorse. Han kommer inte förren om en vecka. Längtar redan .... Men ibland är det oxå bra att vara ifrån varann ett tag, för förhållandet. Eller vad tycker ni?
Tja ... gäääsp! Nu måste jag snart sova. Natti Natti på Er, därute ..........

9 kommentarer:

Bellezza sa...

Det är både bra och dåligt det där. Man vill ju liksom ses lagom mycket, så man inte blir irriterad på den andra men det är ändå inte kul att sakna varandra. hmm)

Kerstin sa...

Jag är ju en förespråkare för att inte ha panik över att vara ifrån varandra - i dagens förhållande får man längta för lite efter varandra. Kram och passa på att njuta...

Vera sa...

Håller med er tjejer.

sheila sa...

Varannan dag gör det nog lite mer spännande!!A ska på konser i Malmö i dag & jag tycker att det ska bli skönt att vara själv;) Å andra sidan har vi varit tillsammans snart 8 år och har 2 barn , så det är kanske inte så konstigt:)

Vera sa...

Sheila: 8 år & 2 barn. Keep up the good work!
Jag tror att det är bra att släppa varandra lite på varsitt håll annars försvinner spänningen.Lycka till med familj och man!

sheila sa...

Tackar vera , såg att det lät som jag är lastgammal så jag vill bara inflika att jag är endast 25;)

Vera sa...

Jag är 29 å har inga barn. Där ligger jag i lä ;)

sheila sa...

Ta det bara lungt vera;) Jag ska altid göra allt tvärt om så det är jag som är lite knasig , jag kör mann , hus , barn ,sen karriären:)

Vera sa...

Å andra sidan har du barnafödandet avklarat, inte jag.