torsdag, mars 29, 2007

Ebba! Are you fired?


Enligt Dagens Media så får Ebba von Sydow sparken som chefredaktör för VeckoRevyn! Anledningen sägs vara en längre tids missnöje.
Jag undrar från vem? Läsare, redaktionen, Bonnier? Frågan är nu vem som ska fylla Ebbas stol? Sofie Fahrman eller Cecilia B Johnson? Vad tycker ni?
Läs vad Ebba skriver om den stora nyheten

10 kommentarer:

Anonym sa...

dagens media-artikeln var ju lite kass, inga vettiga källor och så. Men faktum kvarstår att tidningsupplagan dalat sedan hon blev chefsredaktör, och många medarbetare har slutat... kan ha att göra med det.

Annie - PD sa...

Så pinsam artikel av DM.
Ebba är bra på nätet och det är där hon sak vara tycker jag :)

Vera sa...

sofia: ja, det sägs så.

annie: Niclas Rislund brukar skriva "risiga" artiklar. :)
Ebba på nätet är nog en succé ja!

Mickan sa...

Tror också att hon blir succe på nätet! Hon verkar ju lyckas med de mesta! Och vi tjejer måste stå bakom varandra och stötta!!

Anonym sa...

niclas rislund ja, var det inte han som kallade sig själv för stjärnreporter... haha..

Vera sa...

mickis: ja, hon kan det där med nätet. Det var ju via sin Expressenblogg som hon slog igenom kan man säga. Att utveckla veckorevyn.com låter som en bra idé!

bellzza: jaså? hahaha :)

Sincerely Johanna sa...

Jag tror att det blir Cecilia som tar över. Men jag är inte alls så glad över det projekt som Ebba ska starta. Hon förvrider hjärnan på osäkra tonårstjejer och nu ska hon ruinera dem också.

Anonym sa...

läste inte veckorevyn mer än i skolan, men jag kan ändå konstatera att när ebba blev chefredaktör blev hela tidningen ebbafixerad. hon var ju med på typ alla sidor.

Vera sa...

johanna: nej, jag håller verkligen inte med dig om att hon förvrider hjärnan/ruinerar tjejer. Kan du ge exempel?

jenny: Ebba syns o hörs det är nog provicerande för vissa för det är lite osvenskt!

Sincerely Johanna sa...

Jag gillar inte att hon leker Gud och talar om för folk vad de ska ha på sig. Det är så många unga tjejer som är osäkra på sig själva att de följer hennes råd slaviskt och det är inte alltid billiga saker som hon rekommenderar och det har inte alltid dessa tjejer råd med. Men alla har rätt till sin åsikt och detta är min, jag gillar verkligen inte Ebba. Kram