tisdag, april 03, 2007

Dagens modenyheter


* En ny modesajt vid namn Démode utmanar Veckorevyn.com. Tanken är att på sikt bygga upp en egen webbredaktion precis som Ebba von Sydow. Det är Helena Ekström, copywriter på webbyrån Tewonder som ligger bakom projektet. -Vi kommer att ha en annan målgrupp än Veckorevyn. Démode ska dessutom bli en mötesplats för modebranschen stylister, fotografer och andra. Modebranschen är så mycket mer än bara varumärken och modeller.
* Det ryktas att Kate Moss har utlovats en egen doft hos parfymhuset Coty. Samma företag som lanserat dofter för kändisar som Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker och David och Victoria Beckham, och som även står bakom kosmetikamärket Rimmel där Kate Moss figurerar i annonserna. Inga detaljer har dock ännu läckt ut om Kates doft. Namnet kan i alla fall inte bli Opium, det är ju upptaget av Yves Saint Laurent.
* Ny webshop har öppnat sina portar. So Swedish heter den och säljer mode och design av unga svenska designers. Just nu finns det märken som Permanent Vacation, Caia of Sweden och KLING.

8 kommentarer:

Johanna sa...

Spännande nyheter du levererar Vera. Hur får du nys om liknande saker? Kram

Smartasmia sa...

Japp - här var det nyheter:-) kram

Vera sa...

johanna: Jag läser allt jag kommer över, tidningar, bloggar både svenska o utländska. Jag har alltid med mig en anteckningsbok i väskan.
Jag får oxå en hel del email från företag och liknande där jag sållar ut det som jag gillar.
Kram

Vera sa...

smartasmia: japp :)

Lisa sa...

Spännande! Kul med lite konkurrans! :)

Mickis sa...

Här är stället man ska checka in när man vill veta vad som händer! Du har ju koll på de mesta tjejen!

Vera sa...

lisa:ja, det är bra för oss läsare :)

mickis: tack raring!

Sigrid sa...

istället för opium skulle kokain vara ett passande namn...