måndag, oktober 29, 2007

Ny mobil

Jaha, nu sjunger min gamla mobil på sista versen. Den hakar upp sig och strular, otroligt irriterande. Det är nog dax för en ny antar jag. Frågan är bara vilken jag ska köpa??! Jag vill att den ska ha en superbra kamera, att man ska kunna filma och blogga med den, ha MP3, 3G och samtidigt vara snygg och så billig som möjligt. Är det ngn som har några tips??

13 kommentarer:

Johanna sa...

Sony är bra mobiler tycker jag. Har haft det på många av mina och varit och är supernöjd. Min nästa blir en sån också.

helenamariacecilia sa...

Klurigt det där. Letade i somras, och de som var absolut bäst var absolut inte snyggast... Och jag ville ha en snygg! Blev en snygg och bra, som visade sig ännu bättre än jag trodde den var, det blev en Sony Ericsson w610i. *Nöjd*

fashionholic sa...

hahaha.. jag visste inte att den mobilen fortfarande existerade ;) hihi, fråga sophie i sophies fashion.. hennes mobil är grym!!

anna sa...

hmm gillar inte honung men sjuttsingen vad jag blev sugen på en skiva citron i teet nu!
massa kram

Sara sa...

Det är en djungel out there! Behöver också ny mobil och det är inte lätt...Tyvärr kan jag inte ge dig några tips, men du får gärna uppdatera oss på hur det går med ditt mobilletande :)

Maria sa...

Åh, jag vet inte. Jag är så sjukt teknikointresserad. Så länge man kan ringa och sms:a... Haha, vilken bakåtsträvare jag har.

Men eftersom min mobil hakat upp sig allt mer på sistone ska jag följa svaren här i kommentarsfältet med intresse. Lycka till :)

Ivana sa...

Jag sitter bara & väntar på Iphone samt dreglar en massa. Tyvärr är det inget för dig då den inte har 3G, den går inte att filma med & den har inte kommit till Sverige än. Men det är så ljuvlig så!

Kerstin sa...

Näe tyvärr - man jag tar tacksamt emot förslag själv. Min är också snart död...

Karolina sa...

Har också samma dilemma... tid att byta! Meeeen vad ska man välja? Kommer suga i mig tipsen här!

Vera sa...

alla: tack för era tips o kommentarer. jag återkommer när jag valt.

Jenny sa...

Ja det är verkligen en djungel. en bloggfunktion är ju också gött om det finns. Hoppas vi hittar ut ur djungeln. Hör gärna av dig om du hittar en bra. Verkar som vi har ungefär samma krav.

Madde sa...

Jag har en rosa och vit Nokia N73. Det är en 3G-lur, har 3,2 megapixlars kamera och bra musikspelare. Riktigt bra tycker jag. Modellen är något år men det gör mig inget.

Jag köpte min för en månad sedan hos Katshing, beställde mobilen på måndagen och fick den med posten dagen efter. Jag är verkligen supernöjd! :D Lycka till i mobilletandet, och låt oss gärna veta vad du köpte för mobil sedan :)

Här följer en länk till Katshing http://www.katshing.se/prod/prod.asp?aid=13434

Vera sa...

madde: tackar för tipset!