fredag, november 02, 2007

Teve Teve


Undrar hur damen i fråga tänkte när hon svarade elefant?? Vilken tabbe. Hade jag varit programledare så hade det varit svårt att hålla sig för skratt. Zappade på teven igår och hamnade på svenska programmet. Det var en nervös tjej som jag tror fick en blackout. Hon fick frågan i vilket landskap Gnosjö ligger. De flesta kopplar nog som jag Emil i Lönneberga ... alltså Småland. Men hon hade ingen aning utan ringde sin mamma som tur för henne hade koll. Pinsamt!
Jag måste erkänna att jag fastnat för "Bonde söker fru". Känns lite B men bönderna dom har i år är helt outstanding. Du har den blyga och bortkommna Fredrik som talar i falsett när han blir nervös. Då vill jag gömma mig i kudden. Sen har du värmländska Karl-Petter. Naturbarn som inte drar sig för att näcka inför tittarna. Till och med programledaren Linda Isacsson blir generad. Sen har vi snygg-Anders. Han fick mest brev från kärlekskranka kvinns. Visst han ser bra ut men jag tycker att han är lite stel och bjuder inte riktigt på sig själv. Sist men inte minst Susanne. Verkar mysig och trygg i sig själv. Satte sina killar direkt i arbete på gården med vedklyvning och skrapa fönster. Go girl! Däremot har jag lite svårt för Linda Isacsson. Jag tycker att hon flörtar lite väl mkt med bönderna själv. Men det kanske bara är jag som tycker det ...

7 kommentarer:

Cecilia. sa...

Haha! En elefant. Tack, det där gjorde min dag :)

Maria - FashionFame sa...

hahaha en elefant! stackars hon måste varit riktigt nervös!

Sophie sa...

Hihi! Jag har oxå fastnat för Bonde söker fru!:)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

Sara sa...

Jag smyggillar Bonde söker fru - det är bara en tidsfråga innan jag är riktigt fast, haha. Trevlig lördag!

josefine sa...

hahahahh, elefant. kul tjej :) och vera, jag gillar verkligen din blogg. ville bara säga det :)

Vera sa...

alla: jaha, då e jag inte ensam om att fastnat i bondeträsket :)
josefine: tack va gullig du e . sånt värmer :D

miri sa...

hahaha, fy fan vad roligt! jag tror jag skrattade i flera minuter efter att ha sett den där bilden! det är nåt med hennes min åxå som gör det extra roligt.
fast sen måste jag erkänna, jag är så himla taskig på geografi så det är nog på nätten att jag skulle ha klarat den där gnosjö-frågan själv :)