torsdag, april 12, 2007

Modettefesten

Det var verkligen jättetrevligt igår på Modettes releasefest! Minglade järnet och hann heja på Kerstin, Stina, Emelie, Mill, Hanna Fridén mm. Synd bara att jag missade fördrinken med ett gäng bloggerskor, men jag hoppas att det inte är sista gången vi träffas. God mat, dessert, champange och drinkar. Jag hade bara ätit sushi under dagen så efter några champangeglas började jag bli lite salongsberusad. Hahaha!! Men vad gjorde det. Det resulterade i att jag i alla fall vågade gå fram och prata med Alex Shulman, Agnes af Geijerstam, Marie Lindberg och söta Per från Mycket mer än müsli.
Vad hade jag på mig då? Jo, jag sejfade med en svart trikåklänning (MQ Sunshinekollektionen) leggings från VILA, guldpumps med T-slejf, kuvertväska i guld, röda läppar och naglar, guldarmband och rött/guldhalsband. Jag hade med mig min kära syster från Göteborg. Eftersom vi missade sista tåget hem till Eskilstuna så kom min älskling och hämtade oss med bilen vid 12-snåret.

Lite smått o gott fann jag i min goodiebag. Paraply från MQ, Modette, DVD-film, Versaceparfym, Ansiktskräm från italienska Collistar, Mavalalack i rosa (Riviera), ögonskugga Make Up Store mm.
Ett stort tack till Modette,
Lina och Bindefeld AB.

13 kommentarer:

Mill sa...

Åh, vad synd att vi inte hann prata mer! Det var ju så himla roligt att träffa alla och få ett ansikte på alla bloggerskor!

Anonym sa...

NEJ, hur kunde jag missa dig?!?!

Kerstin sa...

Ja, visst var det kul att träffas... Kram på dig...

Lisa sa...

Låter riktigt skoj! Förresten, det verkar som om vi har likadan musiksmak, är också väldigt fäst vid Marie Antoinette soundtracket just nu!

Maria - FashionFame sa...

Va roligt :D Måste varit kul att få träffa alla! ville oxå gå :(

Anonym sa...

Jag hade också velat gå ju... Känns verkligen som prom night och man satt hemma utan date i sin puffärmsklänning... Fast i det här fallet var det ju tiden som ställde till det. Jaja, vad är väl en bal på slottet...:) Roligt för er som var där iaf!

Annie - PD sa...

Så trist att vi inte sågs... Får ha en reunion snart igen :)
Kram

Smartasmia sa...

Jag är jätteledsen för att jag lyckades missa dig; men det var inte lätt att hålla reda på vem som var vem utan att veta hur vem ser ut...eller vara dum nog att inte fixa mobilnr innan:-) Hoppas på möte senare i vår/sommar! tjipp

Anonym sa...

hihi, alltid trevligt med goodiebag.. men är dock lite skeptiskt till färgen på ögonskuggan haha ;) ha en härlig helg tjejen och det var grymt kul att träffas, finally!

Anonym sa...

ni verkar ju ha haft jättekul! ville bara berätta att nu bloggar jag från italien. ha det bra, kram.

Stina (Klädstrecket) sa...

Hej!

Synd att vi inte fick prata mer! Men det var kul att träffas i alla fall. Förhoppningsvis så blir det fler tillfällen för fördrink ;)

Vera sa...

mill: ja, det var så kul att se alla IRL. kram

miashopping: och hur kunde jag missa dig???

kerstin: shit om jag verkade lite överförfriskad av champagnen;) kommer i alla fall ihåg att jag kramade om dig. hoppas verkligen att vi kan träffas mer i frmtiden så vi kan prata oxå. kram

lisa: kul! filmen suger rätt mkt men inte musiken :)

maria: nästa gng kanske vi kan träffas? :)hade varit kul!

collective-maria: "alldeles tråkig och alldeles ..... alldeles underbar." kram

annie: JA! Det hade varit superskoj!

smartasmia: ja, vi måste träffas igen vi bloggare. kul att knyta nya kontakter mm. tjoflöjt!

fashionholic: du var lika söt IRL som på bild :) synd att vi inte hann prata mer. kram

bellazza: Så nu har du äntligen flyttat dit. HÄRLIGT!! Kram i solen

stina: du verkade vara en jättego tjej trots att det blev lite kort. Bloggträff snart igen? Kram

Kerstin sa...

Åh, var du där? Jag med! Fattade aldrig vad den där svarta Monki-plast-sparbössan i goodiebagen var för något, tills någon berättade för mig att det var en Monki-plast-sparbössa! Ha! Se på den!