fredag, oktober 31, 2008

Jag har ätit rosenrot

ett bra tag nu för att bli piggare. Grejen är bara att jag känner mig smått pillimarisk typ konstant twentyfour-seven efter att jag började käka dessa piller. Lite jobbigt faktiskt. Jag är ju för i helvete singel! Vill inte gå omkring o vara småkåt hela tiden. Äh, jag får väl dra ner till gymmet och svetta bort mina sexuella frustrationer istället. Bara de inte spelar denna låt för då går jag ...

5 kommentarer:

Sara sa...

Vad jag vet blir man piggare av Rosenrot, har ätit den sen vintras. Kan hända att du blir "piggare" inom livets olika områden på köpet ... haha.

Johanna sa...

Du får kanske ta och ragga upp någon Linda ;) Ha det som raggningsreplik att du käkat rosenrot och ja....

Fröken Isakson sa...

Hehe din stackare. Gå till gymmet, finns ju både bra träning och bra span ;). kramilikram

Stina´s world of everything sa...

VA! ÄR DET SANT! (Kan man ge dem till män ...?)

Jag tycker att det kanske är dags för dig söta Vera att ge dig ut på krogen lite grann coh få flörta av dig din pillimariskhet! Sätt på dig något fint och ge dig ut på en kvinnlig flirttriumf.

Och if you get lucky you get lucky ... annars lovar jag att dena sexuella hormoner kommer ha lugnat sig lite i allafall när du är omringad av massa karlar.

Eller så kanske det är dags för lite nätdejting ... Hade jag varit singel nuförtiden hade jag faktiskt betalat 250kr/mån för att vara med i någon av de där mer seriösa företagen och skrivit ut exakt vad det är jag vill ha och väntat på att inkorgen skulle bli full. Och när du börjar maila med någon, ja, jag tror att det är riktigt mysigt.

Eller så tar du fram The Bunny helt enkelt!

Varmaste kram
stina

Vera sa...

sara: ja det har du nog rätt i.

johanna: är så dålig på raggning ...

fröken isakson: sant, men det är övervägande kvinnor där jag tränar.

stina: Har ingen Bunny. Föredrar lätt den äkta varan ... haha. Jag får väl ta mig i kragen o fundera vart man träffar karlar förutom krogen då vikket jag tycker är det sämsta raggningsstället. Nätet hade jag inte tänkt på. Ska fundera på det. kram