fredag, oktober 10, 2008

Stina has the warderobe to kill for


Bild från http://stinasworldofeverything.blogspot.com/
Jag måste bara pusha för en brutta som jag gillar skarpt. Hon heter Stina och bloggar här. Hon har verkligen garderoben som man skulle kunna gå över lik för. Prada, Gucci, Chanel ... you name it. Jag blir så inspirerad av henne. Just nu kan du fynda i hennes vintageshop.
Men hon bloggar inte bara om yta utan även om hur vi kan vårda vårt inre. Hon har en vass penna och jag tycker det är skandal att hon inte är nominerad för Blog Awards 2008 i kategorin årets guldpenna eller fashionista. Nästa år Stina!!

9 kommentarer:

Emma K sa...

Wow! Hennes garderob är en riktig guldgruva ....

Alexandra sa...

Vad kul att det är så många som ska till bloggalan! Jag, Käthe och Avanna-Anna tänkte dricka ett glas champagne eller nåt innan. Har ni bestämt nåt ställe? Vi bor på Anglais. Kanske ni kan komma dit? Eller så kanske vi kan komma till det ställe ni har bestämt..?

Vera sa...

emma: yes indeed!

alexandra: kul! jag har skickat ett meddelande till dig på fejjan
kram

Anonym sa...

Wow. Håller med. Hennes blogg är helt super. Måste läsa grundligt :-)

Vera sa...

maria: gör det.

lovisa nicklasson sa...

Har skickat ett mail till dig och är tacksam för svar :)

Stina´s world of everything sa...

Oj, oj, oj! Jag blir så rörd att jag nu sitter här med gåshud över precis hela kroppen!

Mina ögon tåras nästan coh ajg känner mi sprudlande lycklig och förstummad på en och samma gång.

Tusen tack Vera. Jag blir så glad! Du har verkligen en stor plats i mitt hjärta för det var du som för ungefär ett år sedan gav mig min första kommentar efter ett års bloggande.

Tusen kramar till dig och din lika makalösa blogg!

sanna sa...

hejhej jag undrar hur du fick inbjudan till vrbloggadwords? :) fin blogg! (kan du svara här på kommenaren till denna inlägg hae ej blogg)

Vera sa...

lovisa: okej. men jag har inte fått ngt från dig vad jag kan se.

stina: va kul att du blev så glad för inlägget. tyckte att det var på tiden att lyfta fram underbara dig! bamsekram från mig

sanna: jag blev kontaktad av redaktionen där de nämnde att dom gillar min blogg o skickade därmed en inbjudan. så enkelt var det :D