fredag, december 12, 2008

Vera heart

Min blogg har fått fina utmärkelser av både Stina & Fröken Isakson. Jag tackar och bockar och kan i sammanhanget tillägga att jag läser era fina bloggar så ofta som jag kan.
Nu antar jag också utmaningen och ger tips på bloggar jag tycker om helt utan rangordning.

Weird Science - 12 vassa skribenter på denna utsökta blogg om allt inom Teve, Film, DVD och teknik. Hög kvalité på inläggen.

Leo mitt i verkligheten - mycket välskriven blogg av en yrkeschaufför som är en mästare på att beskriva livets och vardagens små guldkorn på ett underhållande sätt. Denna man har "bara" bloggat sen november men är redan en topplisteklättrare på Metro.

Malin Wollin alias fotbollsfrun - korta snärtiga inlägg med en stor portion humor. Kvinnan spottar ur sig flera inlägg per dag varvat med artiklar och krönikor. Hur hinner hon med?

Kajen - mannen bakom Kajen är en multibloggande IT-journalist boende i huvudstaden. Skriver ofta tankeväckande inlägg om allt från jämställdhetsfunderingar till livet i största allmänhet. Ibland måste jag läsa om vissa inlägg flera gånger för att förstå eller greppa budskapet som han vill förmedla. Det gillar jag.

Lisa Magnusson - kaxig brutta med skinn på näsan som jag kommit att älska. Heja dig Lisa!

Sandra Gustafsson - "Svartvitt, svordomar och en skön blandning av socialrealism och komik" lyder en läsares ord om denna fantastiska bloggerska. Något mer behöver jag inte säga.

3 kommentarer:

Kajen sa...

Tack för fina ord. Kanske är det dumt att mina inlägg måste läsas flera gånger för att man ska förstå? Som journalist borde jag ju veta bättre :)

Men eftersom du säger att du gillar det så är det bra antar jag.

Vera sa...

kajen: U welcome.
hehe ... som sagt men jag gillar det att jag måste tänka till.

Leoscookie sa...

Vera, du min inspiratör. :)
Det känns hedrande att bli omnämnd i din blogg!

/Leo