måndag, september 03, 2007

Hej Hallå i lingonskogen

Nu är jag äntligen tillbaka efter nästan 3 månaders sommaruppehåll. Sommaren har varit eehhh .... va ska jag säga .... apskit typ!
Det jobbigaste av allt är nog att jag och M har valt att gå skilda vägar efter 5 år tillsammans. Känns så overkligt. Skilsmässopapprerna är påskrivna och inlämnade så det tar bara 3 veckor innan det går igenom eftersom vi inte har några barn. Man kan väl säga att vi skiljs åt som vänner (jag vet att det låter klyshigt men det är sant).
Snygg
Sexig och
Singel
Nä, skulle inte tro det. Jag känner mig mer som
Ful
Fet och
Förbaskat nyskild.
Så det så.

9 kommentarer:

Johanna sa...

Åh älskade Vera vad roligt att höra ifrån dig. Har tänkt mycket på hur det är med dig. Vad tråkigt att ni gått skilda vägar. Må så gott och uppdatera mera! Kram

MiaShopping sa...

Underbart att se att du är tillbaka, men det var inte lika kul att läsa vad du skrivit. Hoppas allt löser sig till det bästa för dig!

Stina (Klädstrecket) sa...

Ajajaj! Kan tänka mig att du har haft det otroligt tufft!!!

Kul att höra frn dig igen i alla fall.

Tänk på att allt löser sig till slut, och har det inte löst sig så har det inte nått sitt slut!

Mary sa...

Nej, så tråkigt att höra.. Sköt om dig så mycket du bara kan! Tids nog kommer du nog känna dig bättre. För du är nog allt annat än det du känner dig som just nu. Ta din tid.

Vera sa...

Johanna: Jag ska uppdatera mera nu när äntligen dator o bredband löst sig.Va kul att du flyttat till STHLM!! You Go Girl!
Kram

miashopping: Tack! Ja, det värmer att man är efterlängtad. Kram

stina: Ja, tufft är det men jag intalar mig själv att jag fixar det här. Va modig du var på SAAB-festen. Du rockar fett!!
Kram

Mary: Tack så jättemkt för dina varma ord!
Kram på dej oxå :)

bellezza sa...

jag har funderat på vart du tog vägen. Tråkigt att höra med det som hänt. Kämpa på! du är bra!

Smartasmia sa...

Lilla skruttisen! Urkul att se att du är här igen - om än med tråkigt besked... Du är nog så långt ifrån fet/ful man kan komma, men såna känslor kommer tyvärr ofta på köpet. Härda ut - snart kommer du att inse att du är fräsch och fantastisk igen:-) tjipp bönan

Vera sa...

bellazza: Tack så mkt. Det värmer :)

smartasmia: Va kul att höra från dig!
Tack för din fina peppning. Ibland behöver man en hejarklack som får en att hålla ut när det stormar.
Megakram

helenamariacecilia sa...

Det låter inte som om du haft en toppensommar precis...
Vad kan jag säga; egentligen ingenting, mer än att det ju faktiskt är precis så klyschigt som stina skriver: "allt löser sig till slut"!!! Det otroliga är ju att det faktiskt gör det, i alla lägen! Men ibland tar det sin lilla tid, och smärtfritt är det ju inte heller alltid. Välkommen tillbaka till bloggandet iaf!