torsdag, september 06, 2007

NY Fashion Week spring 2008 Del 1

NY Fashion week är i full gång och jag önskar att jag var där. Som tur är så kan vi följa det på nätet. Jag undrar verkligen hur dom gjorde förr i tiden när det varken fanns internet eller digitalkameror...

Har skummat igenom bilder från visningar och här är några favoriter än så länge.
Först har vi den rätt nya designern och australiensaren Josh Goot. Till dunkande technomusik visades det sexiga och moderna jerseyklänningar och kjolar med härliga assymetriska mönster.
Vårigt och ungt.
Rag & Bone-visningen var det kändistätt, Amanda Peet och Kate Bosworth för att nämna några. Kollektionen var mycket safari och färgerna var naturella.
Marchesa hade inspirerats av British Raj och dom lyckades (som vanligt). Det här är en av mina favoritdesigner. Vi kommer med all säkerhet se många av dessa vackra klänningar på röda mattan fram över. Mischa Barton skulle klä i den gröna klänningen och M-K & Ashley Olsen i den svarta.


Gwen Stefani´s L.A.M.B. var okej. Inget nytt under solen men hon gör coola och rockiga kläder med stil. 60-talet är här för att stanna.
BCBG Max Azria andades bohemromantiskt och luftigt. Markerad midja och färger som offwite, disgrått och gammelrosa. Vackert och lite danskt.
För att se mer från visningarna gå in på style.com

6 kommentarer:

Smartasmia sa...

Vilken finfin rapportering sötnosen där:-) En tackar så mest!

fashionholic sa...

bra urvalt Vera :) visst önskar vi nog alla att vi var där :) kram på dig

Vera sa...

smartasmia: Tackar o bockar. Härligt med feedback.

fashionholic: ja, en dröm ...som kanske slår in en vacker dag.

stina sa...

Bra blogg, har du kolla in fashionguide.se? Vad tycker du? Hittade massa roliga tips där & man blir ju onekligen sugen på att shoppa.....

Vera sa...

Ny bekanskap för mig. Jättebra med svenska modeguide-sajter, mera sånt.

helenamariacecilia sa...

Håller med om Marchesa´s plagg, den rosa korta fluffiga gillade jag verkligen!