torsdag, september 20, 2007

Posten igår

Fick månadsräkningarna för mobilen och telefonen igår. Tydligen har jag spenderat 785 kr på nallen och 1239 på den fasta. Inte bra! Det är alldeles för mycket. Trots att jag försöker ringa så lite som möjligt. Funderar på att skita i den fasta telefonen.
Som tur var så innehöll posten lite mer roliga saker som nya Bon, King och VeckoRevyn. Tycker nog att VR har blivit sämre sen Ebba försvann från papperstidningen. Jag menar på förra omslaget var det Natasha Peyre & han från A-teens, Danni eller va han nu heter. "Vi ska aldrig göra slut" sa dom. Men hallå! Hur patetiskt är inte det??! Skärper inte VR till sig så slutar jag prenumerera.

9 kommentarer:

Sabine sa...

Jag håller med dig om VR. Tycker Ebba tog tidningen till en annan nivå på något sätt. Såg tidningen på Ica häromdagen men valde Cosmo istället. Wonder why..

Kerstin sa...

Räkningar - usch och blä...

Vera sa...

sabine: ja, vi får se hur det går. välkommen hit!

kerstin: så onödiga! välkommen tillbaka hit :-)

Annie - PD sa...

Ebba är grym och målinriktad, misstänker att VR webben kommer att rocka :)

Rollx sa...

Jag har också funderat på att avsäga mig det fasta abbonemanget. Känns inte så nödvändigt längre.

Jooo det kanske var en onödigt hög teleräkning.

helenamariacecilia sa...

Själv har jag kontantkort på nallen, men den följden att jag snålar och typ aldrig messar och bara ringer jättekorta samtal, skittråkigt och pinsamt:(
Ge mig ett billigt alternativ till kontantkort, och jag byter direkt!

Vera sa...

annia: japp - rocka fett!
rollx: välkommen hit. ja det lutar åt att skippa fasta.
helenamariacecilia: hade kontantkort förut men det va så jobbig att ladda hela tiden. Men å andra sidan kanske det i längden e billigare.

Johanna sa...

Det går att spärra både fasta och nallen så det ej går att ringa för mer än vad du tycker är rimligt. Jag sluta läsa VR när jag var 13 då kände jag mig för gammal för den. Tydligen är det även en vuxen tidning har det gått upp för mig nu. Men jag håller hårt i DV och Elle de kör på min linje. Tur att det finns alternativ.

Vera sa...

johanna: jag tror att VR vänder sig till en yngre målgrupp än vad jag tillhör. Tyckte inte alls om den innan Ebba tog över. Inte för att jag e ett Ebbafan men sen hon slutade så har den dalat i mina ögon. Håll dig till DV & ELLE.
kram