söndag, januari 13, 2008

Sia Furler


Jag har en soft spot för lidande kvinnliga singer/songwriters och nu har jag upptäckt australiensiska Sia Furler. Om ni har sett TV-serien Six feet under så kanske ni känner igen namnet. Hennes låt Breathe me spelades i seriens sista avsnitt.
Imorgon, den 14 januari släpps hennes nya album Some people have real problems i England och du kan köpa den här. Hon säger att det här är ett gladare album än hennes tidigare. Det dolda spåret Button gillar jag skarpt, även videon.
Besök även hennes myspace.

7 kommentarer:

Isa sa...

Åh hon verkar jättebra. Tack så mycket för dina fina tips Vera.

shopoholychic sa...

Sia är bäst! Det mest spelade låten i min iTunes är Buttons :)

Kerstin sa...

Henne MÅSTE jag kolla upp...

Smartasmia sa...

Jag är alltid tacksam för fina musiktips:-)

Vera sa...

isa: kul att du uppskattar tipsen! välkommen åter.

shopoholychic: samma här. bra smak du har ;)

kerstin: you do so darling.

smartasmia: tackar o bockar kexet :)

Anonym sa...

Hej!
Måste bara få vädra lite om Sia, ingen jag känner lyssnar på henne förutom jag..

Först måste jag säga att jag hon snackade skit när hon sa att det skulle bli ett gladare album. Buttons och the Girl är väl lite glada men resten är mörka och dystra. Men det gör ingeting! =)

Den bästa delen av hela skivan är när hon går loss på Little Black Sandals vid 3.20 typ.. Fan det skönaste jag hört på månader..

Day to soon är underbar, Soon we'll be found är underbar (...let's not fight, im tired cant we just sleep...*ryser* ) Lentil är underbar, the girl är så skön, i go to sleep är PERFEKT, inget mindre än perfekt. Beautifl Calm driving är underbar! Buttons är så fan så bra den med.. resten är också bra, men de jag nämnde sticker ut lite mer tycker jag.

Hon är ett geni bara så enkelt är det.. Och hon har gjort det igen. Och fatta hur mkt mer hon kommer släppa under åren som kommer =)

Kolla upp Frou Frou (psychobabble t ex) också om ni gillar Sia.

Så, har du hört albumet ännu?? Vad tyckte du?

/g

Anonym sa...

Jaaaaaaaa äntligen... Sia regerar i evig tid. Kärlek från en svensk i Ammirkatt