måndag, januari 21, 2008

Tanttrosa vs String


Det verkar som om tanttrosan är på väg tillbaka. Till vänster ser vi OC-stjärnan Rachel Bilson i GQ magazine och till höger Kim Cattrall som Samantha Jones i den kommande SATC-filmen iförda just tanttrosor eller control top panties som dom också heter. Såg att butiken Twilfit köpt in mycket av den här varan. Jag föredrar hellre dessa rejält tilltagna underbyxor än string.
Vad tycker du bäst om; tanttrosa eller string?

7 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

Innan var det alltid string men numer blir det allt oftare hipsters eller hotpants. Har dock inte provat tanttrosan - kanske värd att testa?!

Smartasmia sa...

tanttrosatanttrosa...:-) såklart! och jag ska ta tag i utmaningen....har en del att styra med bara och ett minne som lever sitt eget liv;-)

helenamariacecilia sa...

me like hederliga hipsters. Rejäl tanttrosevarning (i negativ mening) var det på gravidtrosorna, inga skönheter, men ack så sköna!

Johanna sa...

Jag säger tanttrosan, men får personligen oanik med allt som går över naveln.

Kristina sa...

Huvudsaken är att trosorna är sköna och inte syns under byxorna!

Anonym sa...

linda: själv kör jag hipster/boxertrosor för att dom är så sköna. Men kolla i på Twilfit så ser du hur mkt tanttrosor dom fått in...

smarasmia: no rush darling! kram

helenamariacecilia: heja hipsters med andra ord .. haha¨

johanna: ja, överr naveln känns lite fel.

kristina: japp!

Mocca sa...

Om det skulle göras "sömlösa" tanttrosor skulle jag inte tveka en sekund att välja dom alla dagar. Tanttrosor behöver ju inte vara "tantiga" *S*