tisdag, maj 06, 2008

Scarlett Johansson släpper skiva

I april skrev jag ju om att Scarlett Johansson skivdebuterar den 21 maj. Att ge sig i kast med låtar av Tom Waits är inte den enklaste av utmaningar. Men att döma av singeln Falling Down [Rhino/Warner Music], med David Bowie i kören, har hon lyckats göra musiken till sin egen. Låten växer med tiden och jag är förälskad.
In april, I wrote that Scarlett Johansson releases her debutalbum on May 21 here in Sweden. To get to grips with songs by Tom Waits is not the easiest of challenges. But judging by single Falling Down [Rhino / Warner Music], with David Bowie in the choir, she has managed to make music for their own. The song grows over time and I am in love.

Vad tycker du?
What do you think?

7 kommentarer:

Anna funderar sa...

Rösten är väl inte den största, men det är coolt, eget och ger en ytterligare dimension till min favvoskådis. Jag kommer garanterat att köpa, gillar den lite råa ytan!

Vera sa...

anna: va kul att du gillade den. det är ngt visst med hennes falskhesa röst som fångar mitt intresse. jag tror att det är en platta som växer med tiden.
kram

Petra sa...

Jag tycker att det låter intressant. Inte alls oävet. Tom Waits är en av mina favoriter men jag känner inte igen låten vilket borde betyda att Scarlett verkligen gör en egen tolkning :)

kyutie sa...

Hi! How are you doing?! OMG! I felt kind of bad when I heard scarlett johanson sing.. I really thinks shes pretty but ... she shouldn't sing her voice is pretty deep... Also, I love your blog its very pretty and very interesting..

** I have added you on my links.. care for exchange links?

take care,
kyutie

Vera sa...

petra: ja verkligen en egen tolkning kan man säga.

Vera sa...

kyutie: Hi! Welcome to my blog. I understand that you don´t speak any swedish but thats cool.
In the text I said that I liked Scarletts version of Tom Waits song Falling Down. She has a cool dark voice that attractes me.
Of course we can exchange links.
Have a nice day!
Hugs Vera

Sanna sa...

Skulle vara kul att höra mer från henne, ingen höjdarröst men ack så denna låt fastnade i mitt huvud störtskön.
Hon har allt då, skådis(helt underbar), är bland de vackraste naturligaste personen som finns idag, samt sjunger spelar in skiva och gör det helt i egen stil
MKT BRA!!