onsdag, augusti 20, 2008

Alex & Katrin Schulman separerade?


Foto: Olof Brundin
Som ni kanske redan vet vid det här laget så är jag ett stort fan av Alex Schulman. Tycker att han har en vass och rolig penna som är mycket underhållande.
När jag härom dagen läste hans blogg på 1000 apor stod det så här:
"Eftersom jag och ni kommit så nära varandra genom åren känner jag att jag helt kort vill berätta: Jag och Katrin har separerat från varandra. Det var en helt odramatisk historia som jag inte ska tråka er med. Jag känner att jag inte vill gegga så mycket med funderingar kring detta här på bloggen. Så jag nämner det och sen släpper jag det. På ett tag i alla fall. Ok."
Jag hickade till. Först tänkte jag, shit va trist, inte dom oxå ... sen övergick det i men hey, då är ju han ju lös och ledig som undertecknad ... hehe.
Å andra sidan, hur mycket kan man lita på dessa uppgifter? Det är ju Alex Schulman vi pratar om. Gissa vilka som kastade sig över den här nyheten om inte två av Sveriges största kvällstidningar, Aftonbladet och Expressen!! Men efter ett tag togs dessa notiser bort från nätupplagorna. Med andra ord kvällstidningarna litade blint på blogginlägget UTAN att först faktakolla innan publicering.
Snacka om att bloggarna idag är en maktfaktor att räkna med. Intressant men samtidigt lite skrämmande. Man vet ju inte alltid vem det är som gömmer sig bakom bloggen ...
Vad tycker du?

4 kommentarer:

Sofia K sa...

Haha, eller så har han bara spelat alla ett spratt, det låter ju lite otroligt. Men men, den som lever får se :P

Vera sa...

sofia k: exakt.

Anonym sa...

Läste en liknande bloggkommentar på mariaanova.com där du väl också bloggar!? Snodde du den bloggen eller? Tyckte jag såg att du även hade en kommentar. hihihi

Vera sa...

anonym: Jag bloggar även under namnet Veralinda på Maria Nova ja. Händer att jag publicerar samma inlägg.