onsdag, november 05, 2008

"Yes, we can!"


Foto: Stan Honda
Klockan är nu 04:29 och jag är fortfarande vaken. Visst verkar det som om Obama tar hem det hela men jag kan ändå inte få ro förren det är spikat. Framför allt vill jag i så fall gärna se och höra Mr Obamas segertal till nationen. En milstolpe i amerikansk historia med en svart president i ett land som bara för 150 år sedan avskaffade slaveriet. Undrar om det blir ett tal i "I have a dream ..."-klassen?
Spänningen stiger ...
Update 05:32
Jordskredsseger för Obama!
John McCain höll precis ett fint tal där han hyllade Obama rejält. All credits till McCain. Nu väntar jag bara på Barack Hussein Obamas segertal.
Update 06:20
Talet var bra men något återhållsamt och korrekt men lär gå till historien. Han lovade barnen en hunvalp till vita huset-flytten.
Nu sängläge under några timmar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åååååå, en hundvalp minsann. Ja, detta ska bli spännande att följa. Världen kommer förändras och som optimist hoppas jag alltid på till det bättre :-)

Fröken Isakson sa...

Vilken superkvinna du är. Orkade vara vaken hela natten. Själv somnade jag precis när valvakan började :(. Underbart att han vann. kram

Vera sa...

maria: ja vi håller tummarna för det.

isakson: Det gick bättre än vad jag trodde ... laddade med kaffe. Sen var F&F rätt så underhållande i sin vaka. Gott betyg till dessa pojkar m.a.o. kraaam