tisdag, november 04, 2008

Usch!


vad jag fryser idag. Hoppas att jag inte håller på å blir sjuk nu, har inte tid till det.
Ja, mina vänner. Inatt är det dags för ett historiskt val i Amerikat. Får landet sin första svarta president någonsin? Eller går segern till gamlingen McCain? Mycket pekar på Obama men det är inte avgjort än ... Personligen tillhör jag team Obama. Måtte han vinna nu. Fast det kommer inte att bli så lätt för nästa president med finanskrisen och andra oroande samhällsproblem. Kommer USA att behålla sin maktpositionen i världen eller är det dags för maktskifte? Kommer Ryssland att dyka upp på världscenen som gubben i lådan? Många frågor och förhoppningsvis något svar inatt.
Finns det några nattugglor här som kommer att vara uppe?
Själv kommer jag som sagt spana in Filip & Fredriks valvaka på kanal 5 och spana på webben. Nu är det bara att ladda kaffebryggaren ...

5 kommentarer:

fashionholic sa...

nej gud nej det orkar jag inte! du glömmer väl inte att rösta på mig.. är med i glamours bloggduell och är rånervös!! hjälp ;) http://www.glamour.se/bloggduellen

Stina´s world of everything sa...

Jag hejar på Obama och ska försöka hålla mig vaken. By the way har du en utamning hos mig!

Kramar

Vera sa...

emelie: kul! har röstat på dig. kraaaam

stina: kul! Heja Obama o som det ser ut just nu låtar det åt en seger för honom.

Anonym sa...

Jag gick och lade mig vid typ 2. Å, vilken fin bild på Vita Huset. Jag äslkar Washington D.C. och skulle gärna vilja arbeta där en period i livet!

Vera sa...

maria: tänk att det var slavar som en gng byggde detta pampiga hus. Och nu har en svart man blivit presiedent. "Ett stort steg för mänskligheten."