tisdag, februari 20, 2007

Kapp Ahl släpper nytt

I vår händer det grejer hos KappAhl, som ska lansera en ny klädkollektion under varumärket Soft, samt en större skokollektion under namnet Shoes. Kläderna är i mjuka och sköna material i grått, svart, milda neutralfärger och pasteller. Tanken är att de ska vara bekväma och snygga utan att tappa formen.
-Det är en väl sammansatt kollektion med plagg som känns lyxiga och lediga. Sköna linnen, toppar, hoodtröjor och byxor samt strumpor och accessoarer. Kläderna är i modernt snitt med många trendiga detaljer, säger Carina Johansson, affärsområdeschef på KappAhl.
Skokollektionen som har ett brett sortiment av dam- och barnskor, kommer till en början att finnas tillgängliga i 60% av butikerna men ska på sikt finnas i alla.
-På damsidan blir det lätta skomodeller i form av söta ballerinor, djärva djurmönster och feminina sandaletter. De största färgerna är svart, vitt och rött samt alla varianter av metallfärger som silver, guld och brons. Även på barnsidan blir det söta ballerinor och tuffa tygskor, säger Carina Ladow på KappAhl.
I slutet av februari hittar du kollektionerna i butikerna.
Jag handlar aldrig på KappAhl men jag måste erkänna att jag blir lite nyfiken på dom nya kollektionerna.

2 kommentarer:

Mia sa...

Det var riktigt fina ex. ovan! De spetsiga är på stark frammarsch igen..på gott och ont. Tjipp

Vera sa...

mia: på gott & ont ja!
Tjoflöjt