måndag, februari 19, 2007

Tja

Vad tycker ni om Brittan´s nya frilla? En sak är säker: tjejen mår inte bra. Man ser det på hennes ansiktsuttryck och blick. En kvinna på gränsen till nervsammanbrott.
BTW- tänkte titta på programmet om Stockholm fashion week som gick på TV8 igår kväll. Det skulle ju finnas på Bon´s hemsida. Men jag kan inte hitta det? Någon som kan hjälpa mig??!

11 kommentarer:

Annie sa...

Det är så sorligt hela Britney historien... :(
Tycker synd om tjejen.

Mary sa...

Hon verkar vara en väldigt förvirrad ung tjej. Hoppas det går bättre för henne i framtiden än vad det gör nu..

Mia sa...

Ojnevojne, Vera! Nu kommer ett litet "skällsinlägg" från tant Mia; personligen tycker jag inte att vi har rätt att spekulera i andra människors privatliv - allra minst när man inte känner dem (jag antar i o f s här att du inte känner henne). Att ställa psykiska diagnoser utifrån ansiktsuttryck som ngn paparazzi tagit är nog inget bra sätt att göra det på. Hoppas du inte tar alltför illa upp över min kommentar - jag är jättedålig på att knipa mun när jag ser ngt jag inte gillar - speciellt inte hos ngn jag gillar som du, sötnos-Vera´n..:-).

Bara lite reflektion från ibland störande lägga-sig-i-tant-Mia. Jag hoppas också att hon (Britney) mår bra, förresten. Fast klippningen gillade jag faktiskt - om man nu ska lägga sig i;-). Tjipp - och igen förlåt - men är det ngt jag verkligen inte gillar är det "kändisspottning" och sådant. Kram

Mia sa...

Vera: nu känner jag mig lite rutten...jag ber så jättemkt om ursäkt för att jag hoppade på så där. Det är ju supermassor med bloggare som skriver om Britney...för att inte tala om alla tidningar - och ditt inlägg var väldigt oskyldigt i sammanhanget. Hoppas att du förlåter mig - ibland är jag överilad. Tjipp

stina sa...

Jo, hon måste leva under hemska föhållanden men jag tycker att det har blivit lite väl förstorat. Det är ju bara hår!

Hon får lite väl mkt skit tycker jag.

johanna sa...

Jag hittade TV-programmet i tre delar under Bon Today på Bons hemsida.

Vera sa...

mia: jag vet att du inte är ngt fan av "kändisspotting" som du kaller det för. Självklart känner jag inte fröken Spears personligen och jag utgår från att ni läsare förstår att min "diagnos" bara är en betraktelse ur mitt perpektiv. Säg vad du vill tant Mia; jag tycker ändå att Britney ser ledsen ut på ngt vis och det står jag för.

Vera sa...

annie: Vi får hoppas att hon mår bra :)


mary: det är nog tufft att vara en ensamstående mamma under ständig bevakning av kameror mm. Men det är ju priset för kändisskap i denna värld.

stina: sant! Men jag tycker att hon är sötast med hår i alla fall.

johanna: tack! Såg att dom äntligen lagt upp det nu. kram

Mia sa...

Japp - jag överreagerade som jag skrev. Ibland är jag läskigt - och drygt snusförnuftig.

Maria sa...

nej hon mår verkligen inte bra... hon behöver hjälp stackarn =/ hela hennes liv förändrades pga k-fed... :S

Vera sa...

mia: no hard feelings här inte!
Krma

maria: jag tror oxå att hon har det tufft just nu. Nyskild, ensamstående och ständigt bevakad.