måndag, september 29, 2008

Helgen i korthet

I lördags var jag på Vintagemässan Bakåt: Framåt i Stockholm. Vad mycket folk det var där. Knökfullt, trånga lokaler och ett 30-tal utställare. Det var första gången som man anordnat en Vintagemässa i Sverige.
Jag tyckte nog att det var sådär med utbudet. Inget som jag föll för pladask men det var gott om fina kappor. Själv letade jag efter några svarta Doctor Martins-kängor men hittade inga, bara ett par ljusbruna men det var inte vad jag var ute efter.
Söndagen spenderades i natursköna Sundbyholm med lång promenad och kaffe och glass i solskenet. Känner mig riktigt utvilad idag trots att det är måndag.

4 kommentarer:

Johanna sa...

Låter som en toppenhelg. Blev det någon nostalgi för mamsen?

Vera sa...

Ja hon var nostalgisk :D Typ, "men det här hade jag ju när jag var ung ..." hahaha.
Vi hittade först inte till stället. Irrade omkring i en halvtimme på Kungsholmen ;D

Stina´s world of everything sa...

Men kära du! Du borde trängt dig fram eller hojtat! Jag hade spränghuvudvärk den dagen och var allmänt borta men det hade varit väldigt trevligt att få träffa dig.

Hittade en snygg svart skinnkjol men hade glömt cash så den fick utebli.

Hoppas du får en fin dag!

kram
stina

Vera sa...

stina: du vet svensson som man e fegar man för att hojta. jag var ju lite osäker om det verkligen var du. synd bara att jag tappade bort dig i vimlet.
synd att de inte tog kort, det stod det på hemsidan att de skulle göra. själv har jag nästan aldrig lösa cash på mig. ha det gott!
kram