onsdag, april 30, 2008

Test av Derma Genesis


Jag fick en goodiebag hemskickat för 2 veckor sen med den här nya produktserien från L'Oréal. Serien heter Derma Genesis och sägs förebygga rynkor/ålderstecken och ge hyn lyster. Serien består av ett serum, ögoncréme, dag & nattcréme och en dagcréme med solskyddsfaktor 15.
Ja, vad tyckte jag om dessa produkter? Rent allmänt så brukar jag aldrig använda såhär många olika crémer, jag är för lat för det. Men efter 14 dagars användning har min hy blivit lite mer elastisk och mjuk tycker jag. Hade dock lite svårt för att ögoncrémen var parfymerad. Jag har känsliga ögon. Kan ju också tillägga att jag är 30 år så jag kunde inte se om rynkerna försvann eftersom jag inga har än. Klart godkänt men inget jag skulle köpa eftersom jag är lite för ung för antirynkcrémer.
Alla produkter kostar ca 170 kr utan serumet och crémen med solskyddsfaktor som har ett pris på ca 180 kr.
VVVVV
Betyg 3 av 5

7 kommentarer:

Johanna sa...

Jag fick en dagcreme av Linda K, den skicka jag till min kära mor som är 50+ hon älska den, trots att hon inte har så många rynkor, mest kring ögonen. Alltid trevligt med gratisprodukter.

Sanna sa...

Kul att få prova på saker, och suveränt när de funkar för en !
Vill önska dig en mysig valborg!

Christer sa...

Då så, då vet jag! :-)

Ha en trevlig Valborg!

Anonym sa...

Handväskor det är det vi lever för.
Kolla in handvaskan.se

Stina´s world of everything sa...

Men Vera. Förlåt. Men nu kommer Stina in i bilden och ställer mig frågande ... är inte du 30år?

Om du är det är du INTE för ung för rynkkrämer. För rynkkrämer handlar inte om att få bort rynkor (hade det varit fallet och krämerna fungerade så som de lovar skulle vi inte ha några rynkiga människor) - det handlar om att bevara och förebygga.

Det jag skulle önska att alla unga kvinnor använde är en bra fuktkräm som funkar både dag och natt, med mycket antioxidanter. I kombination med detta skulle en mild dagkräm användas med hög C - vitaminhalt och lite aha - syror appliceras.

Några kvällar i veckan rekommenderar jag en nattkräm med lite glycolsyra i för att få bort alla döda hudceller och påverka kollagen och hyaluronsyra.

DET funkar och är inte alls lika krångligt som detta verkar vara. Då bevarar du ungdomligheten i huden och ser till att inga döda hudceller skapar spår till rynkor.

Behandlar man huden med ungefär det jag beskrev ovan - kommer du inte behöva specifika rynkkrämer. Det är bara ett komersiellt påfund.

OCh så HÖGT solskydd. All the time såklart.

Ett tips bara Vera som är betydligt enklare och som faktiskt ger ett långvarigt, fungerande resultat.

Sov sött!

Mie, Absolut Guldkant sa...

Fick oxå dessa hemskickade men gillade dem inte. För feta för min blandhy och för parfymerade för mina allergiska ögon:( Jag har gett bort dem o hoppas de blir omtyckta där!

Vera sa...

johanna: smart drag att ge till kära mamma.

sanna: tack desamma!

christer: precis, då vet du väl vad du ska köpa nästa gng ... hahaha.

stina: åh , tack för dina experttips! uppskattas verkligen. det är nog dax att se över min dagliga hudvård då jag inte är 20 längre... kram sötis

anonym: :D

mie: ja det där är så olika.