tisdag, april 08, 2008

Vilda western

Det är rena rama vilda western i tidningsbranschen just nu. Charlotta Flinkenberg har norpat åt sig 10 Bonnieranställda till sin nya tidning Charlotta som kommer att lanseras under våren. En av dom är skönhetsredaktören Lisen Sundberg från VeckoRevyn. Lisen är inte den enda som slutar på VR, igår meddelades det att Ebba von Sydows medarbetare Quetzala Blanco och Caisa Jansson säger tack o hej då. Blanco kommer att börja blogga på stureplan.se i slutet av april. Frågan är vilka som ska ersätta dessa tjejer?
Källa: Resumé

6 kommentarer:

Petra sa...

Nej, men behövs det verkligen en till tidning som har ett kvinnonamn. Tror jag får blogga lite om det ;-)

Veronica sa...

Hmm.. kommer med andr ord finnas en del lediga tjänster.. spännande

kajsa - www.aenigma.blogg.se sa...

Rätta mig om jag har fel, men är det inte lite samma grej som när man gick i mellanstadiet och det var ett ständigt lurande där man lockade över människor från ett litet gäng till det andra. Plötsligt var en av tjejerna som vanligen inte alls var med i hästgänget tillräckligt cool för att prata favoritponny, fast hon ju egentligen inte hade någon, och fläta håret. Jag fattar ionte det där. Lämnar människor aldrig vissa av sakerna från barndomen bakom sig?

Vera sa...

petra: javisst är det lite vågat. Modette som jag älskade gick ju i graven efter 6 nr. undrar hur charlotta kommer att klara konkurresen?

veronica: precis. Söka?

kajsa: intressant vinkling kajsa. men det är alltid vassa armbågar som gäller i mediabranschen. tyvärr.

Anna funderar sa...

Tyvärr är vassa armbågar nog ett fenomen som går igen i många brancher, inte minst kvinnor emellan. En nyetablering i charlotta-segmentet känns som ett ganska svårt projekt, för att inte tala om alla inredningstidningar. Som läsare blir det till att acceptera annonstäta blaskor.

Jag har tröttnat...

Vera sa...

anna: annonstäta ja! jag är dock nyfiken på nya tidningen och se hur länge den klarar sig.