torsdag, mars 27, 2008

Surf@ hem Boudoirlyx


1. Voluspa Corsica Travel Candle/Eleven.se, 159 kr. Sött men kryddigt doftljus där vitpeppar blandas med en apelsinblomsblandning toppat med lite vit mysk.
2. Agent Provocateur Titillation box/Agentprovocateur.com, 300 kr. En kula läppglans som får läpparna att rodna och pluta, och en kula Nipple balm, som gör bröstvårtorna mintigt pigga och alerta.
3. Kitten Classic/Benefitcosmetics.com, 160 kr. Champagerosa skimmerpuder som du applicerar med en mjuk puff för ett flärdfullt skimmer över hela kroppen.
4. Crabtree & Evelyn Rosewater Room Spray/Accessora.se, 89 kr.Spraya lite i rummet och det känns som att du fyllt det med nyutslagna rosor.
5. Maybe Baby Body Lotion/Benefitcosmetics.com, 160 kr. Förförisk bodylotion som luktar pudrigt sexiga underkläder.
6. Smashbox O-gloss/Blush.se, 215 kr. Ofärgat läppglans i tuben som färgas av dina läppars värme.
7. Jelly Pong Pong Jelly Flush Cheek Stain/Accessora.se, 215 kr. Ljusröd rouge som får dig att se naturligt men lagom rodnande ut.
8. Hei Poa Monoî de Tahiti/Eleven.se, 159 kr. Hårolja som gör håret mjukt som en dröm och doftar oemotståndligt av tropiska sommarblommor.
9. Essie Nail Polish ”Charmeuse”/Blush.se, 110 kr. Väskötta naglar är som pricken över i:t.
10. Laura Mercier Honey Bath Clementine/Cowparfymeri.se, 400 kr. Ringla ner lite badhonung i vattnet för ett lite mer dekadent bad och kliv upp silkesmjuk och rosig om kinderna.

5 kommentarer:

Anna funderar sa...

Med det kittet måste helgen bli fulländad! Tack för alla tips...

P.S Har du varit inne i Agent Provocateur´s butik i Sthlm? Kul ställe, med världens gulligaste personal:)

Sara sa...

Åh vilka bra tips! Tack Vera D

Vera sa...

Anna: ja eller hur. Perfekt start till en vintertrött kropp :) Jag har inte varit i AP-butiken i STHLM. Ngt som jag måste besöka nästa gng i huvudstaden. kram

sara: Vassego :)

Fröken Isakson sa...

Hei Poa låter verkligen som nåt för mitt hår. Måste testa :).

Vera sa...

vera: javisst lät det bra?