söndag, mars 02, 2008

Chanel a/w 2008





Bilder från Wireimage, ImaxTree & Style
Modehuset Chanel visade nästa höst/vinterkollektion i Paris i veckan. Förutom dom klassiska kavajdräkterna så fastnade jag för dom ovala handväskorna och tvåfärgade strumpbyxorna.
Mary-Kate Olsen var på plats med dom heta Chanelbågarna på näsan. Snygga som tusan. Likaså släpen på klänningarna. Däremot så känns dom långa kjolarna sådär.
Vad tycker du?

10 kommentarer:

Sincerely Johanna sa...

Strumpbyxorna var grymma men nja till handväskan och de långa kjolarna. Lagerfeldt kan sin sak han.

Peace in mind sa...

Håller med om strumporna och glasögonen. Men väskorna Vera-gumman, de ser ju ut som varpor eller möjligen curlingstenar. Nä du...men korta klänningen med "kyskhetsbälte"var däremot cool! Du spanar så himla bra:)

Peace in mind sa...

Hoppas det är ok att jag tipsar om din Chanel-spaning!

Vera sa...

johanna: Yes indeed. Lagerfeld förvaltar Chanel väl.

anna: haha ... ja dom ser sannerligen annorlunda ut. självklart får du tipsa!
kram

Anonym sa...

Jag tycker att väskorna var hiskeliga faktiskt. Tur att vi tycker olika här i världen...

Var dags glimtarn sa...

Jag tyckte väskorna var mest future men roliga. Något nytt, alltid kul. De där bågarna är toppen och likaså strumpbyxorna tycker jag som damp in via Anna :)

Vera sa...

åsa: ja tur det ;)

vardagsglimatarn: yes future är ordet. välkommen hit :)

Anonym sa...

De där bulliga väskorna med små handtag. jag tänker liksom på...ja, du vet Fabargéägg! Moderna och spaceiga Fabargéägg som man kan öppna och kika in i på allt magiskt och roligt. Eller.. är det min hjärna som rusar iväg galet mycket nu igen?Hahaha Klart att du ska komm apå modegrejen med VR. Komsi komsi komsi. :) Krams

Anonym sa...

Jag ÄLSKAR dom glasögonen! Måste ha sådana. Värsta cravings. *dräggel*

Anonym sa...

Förresten: De långa kjolarna stinker 90-tal. Det DÅLIGA 90-talet tom! Har sett väldigt mycket 90-tal på catwalken tycker jag, som Marc Jacobs (rent allmänt) och trenden med de genomskinliga byxorna. Fast dom är rätt coola... Hehe!